meer   minder
Contact

BEGELEIDING

Professioneel, op maat, compleet

– Van start tot finish

RECREATIEF ÉN TOPSPORTNIVEAU

Begeleiding door Pro4mance

Je hebt een doel voor ogen. Een snellere tijd op de Mont Ventoux, langer mee kunnen in de koers, of je zelf ontwikkelen tot sprinter. Je traint hard, maar hebt het gevoel dat je sneller progressie kunt en wil boeken. Pro4mance combineert jarenlange ervaring op recreatief en wedstrijdniveau met wetenschappelijke inzichten om je optimaal te begeleiden. Lees hier meer, of plan direct een afspraak in.

Begeleiding: meer dan trainen

Begeleiding door Pro4mance is zeer compleet. We kijken naar je dagelijks leven en alle aspecten die van invloed zijn op je gezondheid, training en prestaties. Hoe ziet je dagelijkse routine eruit? Slaap je voldoende? Eet je gezond? In het adviesgesprek bespreken we deze factoren en stellen we samen een persoonlijk trainingsplan op om jouw doel te bereiken. Pro4mance is jouw coach, voor, tijdens en na je training.

Wat houdt de begeleiding door Pro4mance in?

In 3 stappen weet je wat je kunt, waar jouw mogelijkheden liggen en hoe jij je doelen gaat bereiken:

1. Inspanningstest

We starten altijd met een inspanningstest om inzicht te krijgen in je huidige conditie, vermogens- en trainingszones. De uitslag van deze test is de nulmeting om te bepalen wat het startpunt is voor de trainingsbegeleiding en wat daarvoor nodig is.

2. Intake en advies

We bespreken onder andere de uitslag van de inspanningstest, wat jouw doelen zijn en welke trainingsmogelijkheden voor jou geschikt zijn. Ook bespreken we factoren zoals je dagelijkse routine, rust en voedingspatroon die van invloed zijn op trainen en presteren. Daarbij houden we rekening met je trainingsgeschiedenis en mogelijke blessures.

3. Begeleiding

We stellen een trainingsplan op en begeleiden je volgens een vierwekelijks schema. We analyseren je trainingen en prestaties en geven gerichte feedback. Periodiek is er ook contact om de vooruitgang te bespreken en doelen bij of scherper te stellen. Waar nodig kan Pro4mance ook andere specialisten uit de wielersport, zoals de sportdiëtist of sportarts, inschakelen om tot het beste resultaat te komen.

Pro4mance werkt ook met uitgebreide begeleiding. Hierbij zijn er meer contactmomenten, krijg je meer coaching en zijn wedstrijdanalyses mogelijk. Wil je alleen een inspanningstest en een adviesgesprek? Ook dat is mogelijk bij Pro4mance. Vraag naar de mogelijkheden, neem nu contact op.

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag