fbpx
  meer   minder
Contact

BIKEFITTING

– Passie voor ons vak

VOOR ELK DOEL EEN BIKEFITTING OP MAAT

Bikefitting kan je op meerdere manieren helpen. Ga je een nieuwe fiets kopen en wil je een onafhankelijk aankoopadvies? Heb je last van vervelende klachten of een blessures tijdens het fietsen. Wil je comfortabel kilometers kunnen maken om van iedere fietsrit te genieten. Of wil je presteren en maximaal resultaat uit je inspanning halen? Door een bikefitting bij Pro4mance met de therapeutische kennis, wetenschappelijke onderbouwing en jarenlange ervaring wordt jouw fiets perfect op het lichaam en fietsdoelen afgesteld.

Comfortabel fietsen


Comfortabel fietsen is belangrijk om maximaal te presteren, maar ook om maximaal te genieten van je fietsritten. Pro4mance helpt je om meer plezier te hebben en meer aandacht te kunnen hebben voor je omgeving.

Klachten


Vraag jij je elke rit weer af of je dit keer wel zonder klachten kilometers kan maken? Heb je vage klachten, klachten die steeds terugkeren, of lijkt het elke keer weer net wat anders te zijn? Doe een bikefitting bij Pro4mance, samen gaan we op zoek naar de oorzaak en vooral de oplossing voor jouw klachten.

Prestatiegericht


Wil jij maximaal rendement uit je fietsprestatie, dat elke trap raak is en je zo efficiënt mogelijk snelheid maakt? Met de prestatiegerichte bikefitting van Pro4mance wordt je fiets tot op de millimeter nauwkeurig afgesteld om je krachtsinspanning om te zetten naar snelheid. Want dat is wat je wilt als wedstrijdrijder!

Triathlon / TT


Het afstellen van je triatlon of tijdritfiets vraagt andere kennis en afstelling dan die van een racefiets. Een fietspositie die zo aerodynamisch mogelijk is en waarbij je het vermogen zo efficiënt mogelijk overbrengt naar het pedaal. Dit binnen de fysieke mogelijkheden van jouw lichaam. Een uitdaging voor ons en het doel van jou.

Aankoopadvies


Wil je zeker weten dat je een fiets koopt die volledig op jou is afgesteld? Door een bikefitting weet je exact welke merken bij jou passen en hoe ze optimaal afgesteld moeten worden. Neem de resultaten van de bikefit mee naar jouw fietsenwinkel om zo gericht mogelijk de juiste fiets te kiezen.

Shoe fitting


Je voeten zijn één van de drie contactpunten op de fiets. Een goed passende schoen met een goed afgesteld schoenplaatje is daarom belangrijker dan je misschien denkt. Oncomfortabele schoenen kunnen een negatief effect hebben op je hele houding en daardoor pijntjes veroorzaken. Niet nodig!

Re-fitting


Wil je zeker weten of je nog steeds goed op de fiets zit na een eerdere bikefit bij Pro4mance? Heb je het idee dat je iets moet aanpassen, maar weet je niet zeker wat? Met een re-fit bekijken we opnieuw je houding op de fiets en of de afstelling nog steeds optimaal is. Weet zeker dat je goed zit en fiets met meer plezier.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten?

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag