fbpx
  meer   minder
Contact

OVER PRO4MANCE

Gerichte begeleiding en specifiek trainen, Eric staat klaar om samen met jouw je doel te bereiken.

– De missie van Pro4Mance

ZOWEL PERSOONLIJK ALS DOELGERICHT

Kies je voor Pro4mance, dan kies je voor het #Fullcyclingconcept. Wij maken een hoger niveau voor iedereen bereikbaar. Dit doen wij met professionele bikefitting, specifieke training, gerichte begeleiding en alle aandacht voor jou als individu. Profiteer van de combinatie in (para)medische kennis, de laatste wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring in de wielersport. Zowel op amateur- als professioneel niveau. Bij Pro4mance komt de theoretische en praktijkgerichte kennis samen. Daarnaast heeft Pro4mance een groot multidisciplinair netwerk en korte lijnen naar de beste specialisten. Kies je voor Pro4mance, dan wordt jouw doel ons doel.

eric-pro4mance

Eric

Eric is opgeleid als oefentherapeut Cesar, dé specialist in de houding en het beweeggedrag van de mens. Hij heeft zich vervolgens gespecialiseerd naar de wielersport. Hier heeft hij  meer dan 15 jaar ervaring op zowel recreatief- als wedstrijdniveau. In 2016 behaalde hij nog een derde plaats bij de masters op het NK mountainbiken. Daarnaast heeft hij niet onverdienstelijk deelgenomen aan wedstrijden zoals de Bike Transalp, BeMC, Salzkammerguttrophy, MTB marathons, alsook cyclosportieve wielertochten. Eric kent de weg van amateur- naar wedstrijdsport en deelt die route en zijn passie in de wielersport graag met jou. Hij doet dit in de vorm van specifieke training en gerichte begeleiding.

Thom

Thom is, net zoals Eric, oefentherapeut Cesar. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in wielerbegeleiding, fitnessbegeleiding en sportmassage. Thom heeft amateur en professionele sporters behandeld en verzorgd en kan zich daarom als geen ander inleven in jouw wensen en doelen. Met zijn brede en diverse ervaringen levert Thom altijd maatwerk, zodat jij weer optimaal kunt fietsen en presteren.

thom-pro4mance

Specialisten

Pro4mance werkt samen met diverse specialisten om optimale begeleiding aan te bieden voor het beste resultaat. Wij werken alleen samen met specialisten die dezelfde kwaliteit nastreven als Pro4mance. Profiteer van ons groot multidisciplinair netwerk dat klaar staat om jou te begeleiden, van sportdiëtisten tot sportartsen.

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag