meer   minder
Contact

OVER PRO4MANCE

Gerichte begeleiding en specifiek trainen, Eric staat klaar om samen met jouw je doel te bereiken.

– De missie van Pro4Mance

ZOWEL PERSOONLIJK ALS DOELGERICHT

Kies je voor Pro4mance, dan kies je voor het #Fullcyclingconcept. Wij maken een hoger niveau voor iedereen bereikbaar. Dit doen wij met professionele bikefitting, specifieke training en alle aandacht voor jou als individu. Profiteer van de combinatie in (para)medische kennis, de laatste wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring in de wielersport. Zowel op recreatief als professioneel niveau. Bij Pro4mance komt de theoretische en praktijkgerichte kennis samen. Daarnaast heeft Pro4mance een groot multidisciplinair netwerk en korte lijnen naar de beste specialisten. Kies je voor Pro4mance, dan wordt jouw doel ons doel.

eric-pro4mance

Eric

Eric is opgeleid als oefentherapeut Cesar, dé specialist in de houding en het beweeggedrag van de mens. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wielersport, op zowel recreatief- als wedstrijdniveau en 8 jaar praktijkervaring als therapeut. Met zijn opgedane kennis en ervaring heeft hij zich vervolgens volledig gespecialiseerd naar de wielersport om zijn passie te volgen en te delen. Het helpen en begeleiden van wielrenners en mountainbikers maar ook triatleten. Dit met een perfect afgestelde fiets door middel van een bike fit. Daarnaast kun je al je vragen stellen over ander zaken zoals trainingsbegeleiding, voeding, fietstechniek of hij jij beter kan worden op de fiets. Eric is altijd op zoek naar verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen binnen de wielersport. Door zijn ervaring op de fiets, kent hij de weg van recreatieve fietser naar de wedstrijdsport en deelt die route en zijn passie graag met jou.

Eric’s ervaring op de fiets

In 2016 behaalde hij nog een derde plaats bij de masters op het NK XC mountainbiken. Eric heeft jaren lang cross-country en marathon wedstrijden gereden in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast heeft hij niet onverdienstelijk deelgenomen aan wedstrijden zoals de Bike Transalp, BeMC, Salzkammerguttrophy, meerdere MTB marathons, alsook cyclosportieve wielertochten. De laatste jaren is Eric zelf meer actief en genietend op de fiets buiten de wedstrijdsport. De aandacht gaat nu meer naar zijn gezin en het ondernemerschap met Pro4mance. Maar fietsen blijft zijn passie. Hij scheurt wekelijks nog door het bos en maakt mooie trips op de racefiets in binnen- en buitenland.

Samenwerking met de beste specialisten

Pro4mance werkt samen met diverse specialisten om optimale begeleiding aan te bieden voor het beste resultaat. Wij werken alleen samen met specialisten die dezelfde kwaliteit nastreven als Pro4mance. Profiteer van ons groot multidisciplinair netwerk dat klaar staat om jou te begeleiden, van sportdiëtisten, manueel fysiotherapeuten, sportpodotherapeuten tot sportartsen.

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag