Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/web522/d0/03/511183903/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/formatting.php on line 3506 Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/web522/d0/03/511183903/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/formatting.php on line 3506 Etappe 2 is gestart - Pro4Mance
  meer   minder
Contact

 

 

Pro4mance op koers naar etappe 2

Ondernemen betekend hard werken, ontwikkelen, soms een stapje terug en weer vooruit. Het lijkt wel fietsen! 😉

In de afgelopen 9 jaar heb ik dit met Pro4mance dan ook zeker gedaan. Dit heeft mooie veranderingen en ontwikkelingen met zich meegebracht. Echter is er in de afgelopen 2 tot 3 jaar te weinig tijd geweest voor ontwikkeling en een verdere toekomstblik. Dit door een te grote drukte in zowel privé als zakelijke sferen, waarbij ik mijn focus en energie op Pro4mance deels was kwijtgeraakt. Dat heeft zelfs bijna geleid tot de verkoop van Pro4mance.

In het afgelopen half jaar heb ik de tijd genomen om terug te kijken naar wat ik heb opgebouwd, daar trots op te zijn en weer naar de toekomst te kijken om daar ideeën en plannen voor te maken. Deels lopen deze plannen nog en deels heb én ben ik ze al aan het invullen met nieuwe energie! Pro4mance blijft in koers met mij “in the bars”.

Het concept van Pro4mance is al geheel aangepast naar alleen bikefitting, zie mijn logo 😉. Hier zal de aankomende tijd dan ook nog meer focus en energie naar toe gaan. Het begeleiden en fysiek trainen van klanten heb ik geheel afgestoten. Erg jammer op sommige vlakken, maar dit geeft ook weer meer ruimte, energie en focus.

De verandering van het #fullcyclingconcept, na 9 jaar, is voor mij dan ook de start van etappe 2 met Pro4mance. De focus zal dan ook alleen op de ontwikkeling van bikefitting zijn. Voor mij de vraag waar ik op dit moment mee bezig ben en me de aankomende jaren mee bezig ga houden: hoe kan de kwaliteit en service van de bikefitting nog beter worden. Met daarbij de focus op alle toevoegingen rondom bikefitting die invloed hebben op het comfort, het plezier en de performance op de fiets.

Ook zal ik mezelf meer tijd geven en deze ook nemen voor mijn eigen passie, mountainbiken. En uiteraard aan mijn vriendin en de meiden thuis. Met regelmaat weer wedstrijden rijden en daarin de mogelijkheden blijven zoeken om beter te blijven worden. Uiteraard kun je altijd om advies blijven vragen tijdens de bikefitting. Ik deel graag mijn kennis met je!

Ps: mogelijk ga ik met Pro4mance verhuizen, vandaar het te koop bord op het pand.

Bedankt voor je interesse en ik hoor graag wanneer ik je kan helpen, ondersteunen of van dienst kan zijn met je vragen.

Met fietsende groet,

 

Eric

Pro4mance