meer   minder
Contact

SHOE-FITTING

– Passie voor ons vak

Jouw fietsschoenen perfect op maat

Pro4mance geeft je voeten de aandacht die ze verdienen. Het belang van goed afgestelde en comfortabele schoenen wordt vaak onderschat. Een goed passende schoen, met de juiste ondersteuning van de voet, zorgt ervoor dat het gangpatroon van je benen efficiënt en krachtig is. Zo fiets je comfortabel, efficiënt en voorkom je blessures.

Hoe werkt shoe-fitting?

Tijdens de intake bespreken we jouw klachten, wensen en doelen. Heb je last van je voeten na een bepaalde tijd, of heb je het idee dat je schoenen je houding negatief beïnvloeden? Dit is belangrijke informatie om uiteindelijk tot een passende schoen te komen. Vervolgens meten en onderzoeken we je voeten op verschillende aspecten zoals de lengte en breedte en de vorm, mobiliteit en stabiliteit. Je voeten geven vaak ook veel informatie over waar een schoen wringt, wrijving geeft of hoe de druk over je voet verdeeld wordt.

In drie stappen meer kracht en comfort

Met de informatie uit de intake en de resultaten van het voetonderzoek krijg je een schoenadvies. Dit is de basis. In drie stappen komen we tot de perfecte schoenen en afstelling:

  1. We meten je schoenen aan zodat je kunt voelen dat je meer comfort ervaart
  2. Zo nodig meten we basiszolen aan voor een optimale drukverdeling voor de voet
  3. Tot slot stellen we je schoenplaten af om het gangpatroon van je benen te optimaliseren

Het resultaat is een perfect passende en comfortabele schoen waarmee je vele uren kunt trappen zonder kracht te verspillen. Maak nu een afspraak.

Samenwerking

Pro4mance werkt samen met Profysic sportpodotherapie wanneer extra zorg nodig is voor je voeten. Profysic is een praktijk welke gespecialiseerd is in het behandelen en verzorgen van de voet en het aanmeten van speciale podotherapeutische sportzolen voor in je fietsschoenen.

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag