meer   minder
Contact

TRAINING

Jouw doel wordt ons doel

– Beter presteren

BEREIK JOUW SPORTIEF DOEL ZONDER KLACHTEN

Bij Pro4mance train je om klachten en blessures te verhelpen, of je prestaties te bevorderen. Onze therapeuten met jarenlange ervaring op wedstrijdniveau trainen je gericht en begeleiden je elke training voor een optimaal resultaat. Bij Pro4mance werken we volgens test, learn en train cycles. Met deze methode maak je de progressie inzichtelijk, leer je kwalitatief goed bewegen en wordt de training afgestemd op jouw doel(en). Lees hier meer, of maak direct een afspraak.

Klachten, blessures en revalidatie

Beweging is dé remedie voor blessures en klachten en helpt om revalidatie te versnellen. De sportoefentherapeuten begeleiden jou met een specifiek en gericht plan om klachtenvrij te sporten. Beweging is de remedie tegen blessures. Om goed te kunnen bewegen, moeten jouw specifieke problemen eerst worden onderzocht en aangepakt. De sportoefentherapeuten van Pro4mance werken daarom samen met sportfysiotherapeuten. Heb je een blessure die verder behandeld moet worden? Dan wordt deze onderzocht en behandeld door de sportfysiotherapeut. Vervolgens wordt in overleg met de sportoefentherapeut van Pro4mance een trainingsplan opgesteld om aan de slag te gaan. Bewegen en trainen is uiteindelijk het middel om een gezond en krachtig lichaam te krijgen. Met de bewegingskennis van het lichaam en jarenlange ervaring op competitief niveau weten we precies hoe we jou weer klachtenvrij laten bewegen.

Prestatiegericht trainen

Met prestatiegerichte training werken we samen aan een sterk en fit lichaam. Onder persoonlijke begeleiding train je doelgericht om je doelen maximaal te bereiken. Je traint volgens een zorgvuldig  programma en onder leiding van sportoefentherapeuten die van jouw doel hun doel maken. Je trainingsprogramma begint met een intake. Hierin worden je doelen en eventuele klachten of blessures besproken, testen gedaan en een trainingsplan opgesteld. Ook krijg je een individuele training voor een goede start van jouw trainingsprogramma. Om je trainingsprogramma goed op te bouwen en progressie te boeken, duurt een trainingsperiode minimaal 3 maanden. Deze periode is altijd nodig om fysiek sterk en krachtig te worden voor het bereiken van jouw doel.

De training

De trainingen vinden plaats in groepen van maximaal 10 personen. Je hebt je persoonlijke programma en daar ga je mee aan de slag. Er is altijd een trainer die je helpt en begeleidt bij de uitvoering van je trainingsprogramma en je oefeningen. Zo krijg jij controle over je lichaam en dat is de basis voor het beste resultaat. Je traint altijd 2 keer per week om echt progressie te boeken. Tussen je trainingen zit een maximale herstelperiode van 3 dagen. Na 3 dagen heb je een nieuwe trainingsprikkel nodig om de volgende stap in je progressie te boeken.

Start nu met trainen om jouw doel te bereiken en presteer maximaal met de begeleiding van Pro4mance.

Dit maakt ons trots

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN OPTIMALE FIETSBELEVING?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag