meer   minder
Contact

HET BETER PRESTEREN PLAN

Een persoonlijk opgesteld plan

word sterker, fiets harder en presteer beter

Bij Pro4mance zijn we gericht om iedere wielersporter naar een hoger niveau te brengen. Met ons  beter presteren plan brengen we jouw sterke en zwakke schakels in kaart. Vervolgens maken we een individueel plan hoe jij beter wordt. We maken de sterke schakels nog sterker en de zwakke schakels brengen we naar een hoger niveau. Zo presteer jij maximaal.

Intake


We willen meer over je weten. Hoe fiets en train je op dit moment? Hoe voed je jezelf, hoe slaap je en wat zijn eventuele blessures en klachten. Tijdens de intake krijgen we een duidelijk beeld welke inspanningen je al hebt uitgevoerd om beter te worden.

Testen en analyses


Om het plan compleet te maken nemen we een inspanningstest af, we maken een quickscan van je fietspositie en voeren fysieke core en lenigheidstesten uit. Deze testen geven ons een inzicht over je huidige fysieke fitheid en prestatieniveau.

Het plan


Met de verkregen informatie uit de intake, de testuitslagen en analyses stellen we jouw persoonlijk beter presteren plan op. Je krijgt een compleet verslag met alle uitgewerkte resultaten. We bespreken ook wat Pro4mance verder voor je kan betekenen. Zo kun jij van start om sterker te worden, harder te fietsen en beter te presteren.

word sterker, fiets harder & presteer beter

met het beter presteren plan van Pro4mance

Pro4mance begeleidt iedere wielersporter op elk niveau.

Het afnemen en bespreken van het beter presteren plan neemt 2 uur tijd in beslag. Daarbij krijg je een adviesrapport met alle gegevens.

De kosten bedragen 165 euro

Contactformulier

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!