meer   minder
Contact

het beter presteren plan

Een persoonlijk opgesteld plan

word sterker, fiets harder en presteer beter

Bij Pro4mance zijn we gericht om iedere wielersporter naar een hoger niveau te brengen. Met ons  “beter presteren plan” brengen we jouw sterke en zwakke schakels in kaart. Vervolgens maken we een individueel plan hoe jij beter wordt. We maken de sterke schakels nog sterker en de zwakke schakels brengen we naar een hoger niveau. Zo presteer jij maximaal.

Er zijn veel factoren die invloed hebben om beter te presteren op de fiets. Mis je uithoudingsvermogen, de kracht op je pedalen, voed je jezelf slecht op de fiets, staat je fiets niet goed afgesteld, is je lichaamsgewicht niet op peil of zijn het klachten en/of blessures die je in de weg staan.
Met het “beter presteren plan” brengen we al deze factoren in kaart. We starten met een intake, daarin bespreken we ook je doelen. Vervolgens nemen we testen en analyses af.  Met deze uitkomsten gaan we het beter presteren plan opstellen. Gericht op jouw doel, harder kunnen fietsen, een Granfondo uitrijden, op het podium finishen, je fietsmaten eraf rijden of wat je doel ook mag zijn.

De intake

We starten met de intake waarbij we duidelijk krijgen welke inspanningen je tot heden hebt uitgevoerd om beter te worden. Zo verkrijgen we inzicht hoe je in het verleden hebt getraind, wat je fietservaringen zijn en welke doelen je hebt bereikt. We nemen een vragenlijst af over je gewoonten, kennis en patronen op het gebied van voeding. Ook bespreken we blessures, klachten en andere factoren welke je in de weg staan om beter te kunnen presteren.  We hebben het zelfs over je slaappatroon. Een zeer belangrijke factor.

Contactformulier

Vul je contactgegevens in en we nemen snel contact op om aan de slag te gaan!

  Pro4mance begeleidt iedere wielersporter op elk niveau.

  Testen en analyses

  Om het plan compleet te maken nemen we een inspanningstest af, maken we een analyse van je fietspositie en voeren we enkele fysieke testen uit.

  De inspanningstest geeft ons een eerste inzicht hoe je er conditioneel voor staat en wat je huidige niveau is. Welke vermogens kun je overbrengen naar de fiets en hoe groot is je motor.

  We maken een analyse van je fietspositie. Staat je fiets juist afgesteld om efficiënt je krachten over te brengen naar de pedalen. Maar ook om te zien of je fietshouding juist is.

  Vervolgens worden enkele fysieke testen afgenomen. Deze testen geven inzicht hoe jouw lichaam in de keten functioneert. Heb jij voldoende stabiliteit en kracht om je lichaam langdurig in te kunnen laten spannen. Maar ook testen we de lenigheid van je lichaam.  Lenigheid zorgt voor een optimale fietshouding en souplesse.

  Contactformulier

  Vul je contactgegevens in en we nemen snel contact op om aan de slag te gaan!

   word sterker, fiets harder & presteer beter

   Het plan

   Met de verkregen informatie uit de intake, de testuitslagen en analyses stellen we jouw persoonlijk beter presteren plan op. Je krijgt een compleet verslag met alle uitgewerkte resultaten. Zo kun jij van start om de volgende stappen te zetten zodat je harder gaat fietsen, beter presteert en je doelen bereikt.

   Uiteraard kan Pro4mance inspelen op de uitkomsten van het plan en invulling geven op de uitwerking van het plan. Dit door middel van bikefitting, kracht en core training en trainingsbegeleiding. Voor de andere uitkomsten heeft Pro4mance een groot netwerk waar nauw mee samen wordt gewerkt. Allemaal specialisten op het gebeid van de wielersport die jouw doel nastreven.

   Het afnemen en bespreken van het beter presteren plan neemt 2 uur tijd in beslag. Je krijgt een compleet uitgewerkt verslag met alle gegevens. De kosten bedragen 165 euro.

   Contactformulier

   Vul je contactgegevens in en we nemen snel contact op om aan de slag te gaan!

    maak nu een afspraak voor het beter presteren plan

    Contactformulier

    Vul je contactgegevens in en we nemen snel contact op om aan de slag te gaan!

     Meer informatie over bikefitting, training of begeleiding?