Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/web522/d0/03/511183903/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/formatting.php on line 3506 Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/web522/d0/03/511183903/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/formatting.php on line 3506 PRO4MANCE IS VANAF HEDEN WEER OPEN VOOR ALLE ACTIVEITEN, YES!! - Pro4Mance
  meer   minder
Contact

Blog

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

PRO4MANCE IS VANAF HEDEN WEER OPEN VOOR ALLE ACTIVEITEN, YES!!

De strength & performance trainingen zijn ook weer gestart vanaf 6 juli. Dit op de maandag- en donderdagavond in groepen van maximaal 10 personen. Uiteraard op een veilige en verantwoorde manier.

Ook voor bikefittings en inspanningstesten zijn we geopend. Dit ook onder bepaalde voorwaarden om de veiligheid van ieder voorop te stellen en te garanderen.

begeleiding Pro4Mance #fullcyclingconcept Roosendaal
Bikefitting Pro4Mance #fullcyclingconcept Roosendaal

Onderstaand enkele tips voor jouw als fietser omtrent het Corona virus.

Er mag weer in groepen worden gefietst. Maarrrr…… sporten brengt altijd menselijke “sappen” de lucht en wereld in. Een neus die even wordt leeg gemaakt, spuug of kwijl bij het sprinten, een bidon die uitgewisseld wordt of zelfs tijdens het praten op de fiets etc etc. Ben je niet fit, verkouden of koortsig? Ga dan niet fietsen AUB!

#enjoytheride #bikesafe #stayhealthy

Wil jij al jouw fietsdoelen bereiken?

Pro4Mance gaat met jou aan de slag